Klassen som skriver så in i vassen!

Livet efter branden i skolan

På nyårsafton brann halva  vår skola ner. Det är tråkigt att skolan har brunit ner! Dom håller på att riva skolan nu. Vi har fått paveljonger som vi ska vara i. I paveljongerna som du ser här nere, tror vi att det blir roligt.

Men inte lika fint som vår gamla skola.nyaklr

Posted by on februari 6th, 2008 at 7:39 | Comments & Trackbacks (3)
3 Responses to “Livet efter branden i skolan”

  1.   skageracksfour Says:

    Visst vardet trist att skolan brann. Men ni är såå duktiga. Jag är superstolt över hur bra ni fixar allt! Vårat nya klassrum i pavilongerna kommer bli finfint. Då får vi tillbaks vår projektor & mediautrustning också. Det blir toppen!

  2.   Åsa K Says:

    Vad bra att ni får nya klassrum. Även om det inte blir lika fins som gamla skolan så hoppas jag ni ska trivas!

Leave a Reply