Klassen som skriver så in i vassen!

Skolbranden

s rivs

På nyårsafton 2007/2008 började Kristinedalskolan brinna. Alex N såg inte när det brann. Men Alex E såg det. Hela F-6 byggnaden försvann. Vårt klass rum brann upp helt. Det kändes dåligt tyckte alla i skolan. Men vi fick ett rum att jobba i alla fall. Alla våra böcker brann upp. Det vi kämpade hårt med! Vi fick nya böcker och saker. Vi ska snart flytta in i moduler. Det kommer bli bra därJ.

Posted by on februari 6th, 2008 at 7:34 | Comments & Trackbacks (3)
3 Responses to “Skolbranden”

  1.   skageracksfour Says:

    Visst blir det toppenbra i de nya modulerna/paviljongenra. Jag förstår att det känns trist att allt ert fina arbete i de olika böckerna brann upp. Tänk på att kunskapen finns kvar inom er! De flesta av era berättelser är ju också kvar på datorn. Tur att det fins datorer!

Leave a Reply